Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Βίντεο σοκ: σκοτώθηκε από την Καμόρα στο δρόμο

Η αδιαφορία των αυτοπτών μαρτύρων μιας δολοφονίας στη Νάπολι, υποχρέωσε τις ιταλικές εισαγγελικές Αρχές να δώσουν στη δημοσιότητα ένα video διάρκειας 26 δευτερολέπτων από κάμερα ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να σπάσουν «το τείχος της σιωπής» σχετικά με την ταυτότητα του δράστη.

Στο video φαίνεται ένας άνδρας, ο οποίος φοράει ένα καπέλο του baseball, να δολοφονεί στις 11 Μαΐου τον 53χρονο Mariano Bacio Tarracino, ο οποίος είχε σχέσεις με τη Μαφία.

Ο Tarracino φαίνεται να στέκεται έξω από ένα bar στη γειτονία Sanita καπνίζοντας τσιγάρο. Ο δολοφόνος μπαίνει στο bar, στο οποίο βρίσκονται τουλάχιστον έξι πελάτες, στη συνέχεια βγαίνει και πυροβολεί εξ επαφής τον 53χρονο.

Όταν μάλιστα ο Tarracinο πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, ο δολοφόνος ολοκληρώνει το έργο του με μια σφαίρα στο κεφάλι του θύματος

Το βίντεο της δολοφονίας του Bacioterracino Mariano, ο οποίος σκοτώθηκε στις 11 Μαΐου, στην καρδιά της Νάπολης, είναι μια ακόμη επιβεβαίωση ότι Καμόρα δεν είναι μόνο ένα βιβλίο και στη συνέχεια μια ταινία, αλλά είναι, δυστυχώς, η σκληρή πραγματικότητα μιας πόλης η οποία, όπως λέει ο συγγραφέας Roberto Saviano, "είναι σε πόλεμο."





.