Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Στα Γιάννινα την Κυριακή ο Αντώνης Σαμαράς!

.

Τα Γιάννινα θα επισκεφθεί την ερχόμενη Κυριακή ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Du Lac.
.
Ο πρώην Υπουργός Πολιτισμού, διατηρεί μακροχρόνιους και στενούς δεσμούς με την περιοχή, όπως ισχυρές φιλικές σχέσεις με πολλούς παράγοντες.
Στο πλαίσιο της περιοδείας του ανά την Ελλάδα, εν όψει της εκλογής για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, τα Ιωάννινα αποτελούν έναν από τους πρώτους σταθμούς του.
Κατά την ομιλία του θα παρουσιάσει το ιδεολογικό πλαίσιο και τις προτάσεις του για την επόμενη ημέρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίες ήδη τυγχάνουν θερμής αποδοχής...

Ήδη στα Γιάννινα, στελέχη, μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, που έχουν ταχθεί στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά κινητοποιούνται για την μεγάλη εκδήλωση της Κυριακής, σημειώνοντας ότι στόχος είναι να καταδειχθεί με τον πιο σαφή τρόπο το πλαίσιο ιδεών και προτάσεων για το μέλλον του κόμματος και όχι να γίνει μία επίδειξη δυνάμεων.

Το προβάδισμα του Αντώνη Σαμαρά τόσο στο Νομό Ιωαννίνων, όσο και στην υπόλοιπη Ήπειρο είναι ξεκάθαρο, παρότι ακόμη οι βουλευτές της περιφέρειας όπως και πρωτοκλασσάτα στελέχη του κόμματος, δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά την ομιλία στα Γιάννινα, ο Αντώνης Σαμαράς, θα επισκεφθεί την Άρτα, όπου θα συναντηθεί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

filiati.blogspot