Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Στη δημοσιότητα το trailer του… ''Ανίκητου'' Nelson Mandela (video)


Μετά το poster ήρθε η σειρά του trailer… Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το πρώτο trailer της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του Clint Eastwood «Invictus» (Ανίκητος) με τον Morgan Freeman να υποδύεται τον κορυφαίο Νοτιοαφρικανό ηγέτη, Nelson Mandela…

Οι πρώτες εικόνες από την ταινία μας κάνουν πραγματικά να αδημονούμε για να τη δούμε στις αίθουσες. Το «Invictus», που κάνει πρεμιέρα στην χώρα μας στις 11 Φεβρουαρίου του 2010, αλλά στις Η.Π.Α. βγαίνει δύο μήνες νωρίτερα (11 Δεκεμβρίου 2009), είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δώσει το «παρών» στα επερχόμενα Όσκαρ.

Ο Morgan Freeman μάλλον πρέπει να ετοιμάζεται από τώρα για τον… ευχαριστήριο λόγο του, αφού όλα δείχνουν ότι, μετά το πρώτο Όσκαρ του (Β’ Ανδρικού Ρόλου) για το «Million Dollar Baby» το 2005, θα αποκτήσει και ένα δεύτερο (Α’ Ανδρικού Ρόλου) αυτή τη φορά.

Ο λόγοι; Πολλοί. Καταρχάς, από το trailer και μόνο φαίνεται να καταθέτει μία δυνατή ερμηνεία. Επίσης, υποδύεται μία εμβληματική μορφή της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας (και η Ακαδημία λατρεύει τις ερμηνείες, που βασίζονται σε αληθινά πρόσωπα). Και τρίτον, μην ξεχνάτε ότι οι Η.Π.Α. μόλις εξέλεξαν τον πρώτο μαύρο πρόεδρο στην ιστορία τους! Όλα αυτά μυρίζουν… Όσκαρ!

Δείτε το trailer